Skip to content

Prijatelji

Nama najdraži prijatelji su naši nekadašnji i sadašnji klijenti. Gotovo 70% novih klijenata nam se javlja po preporuci svojih prijatelja, poznanika, vaspitača ili nastavnika.

"Matija je mesecima radio u vrtiću na izgovoru nekih glasova, ali je posle samo par poseta kod Dragane, uz prave instrukcije i super pristup, korigovao izgovor. Spreman za školu!"
Andreja
Matijina mama
"Sasvim slučajno, po preporuci prijateljice, došla sam do Dragane, pošto je pedijatar u Domu zdravlja savetovao da stariji sin, kasnije i mlađi, ide kod logopeda. Nakon razgovora sa logopedom u Domu zdravlja, veoma brzo mi je bilo jasno da ne postoji mogućnost da svoje vreme uklopim sa ponuđenim terminima kod logopeda. Tako smo, iz praktičnih razloga sasvim slučajno došli do sada, već našeg porodičnog logopeda, Dragane. Nakon svega mogu reći da uopšte nismo pogrešili. Obojica mojih sinova Aleksa (9,5) i Marko (6,5) su relativno rano krenuli sa vežbama kod Dragane, negde oko 4. godine. Imali su problema sa izgovorom pojedinih glasova za šta je bila potrebna stručna pomoć. Ono što je veoma važno i što je izrazito korisno za svako dete jesu razne vežbice koje praktikuje logoped u Lexisu, a koje prevazilaze samo govorne vežbe. To su razne igrice kroz crtanje i pričanje priča, tako da su govorne vežbe oplemenjene raznim podsticajnim aktivnostima koje razvijaju koncentraciju, pažnju, motoriku i obogaćuju rečnik deteta. Dragana je posebno prilagodila govorne vežbe za moje sinove tako da su bezbolno, lišeni svake dosade, brzo postigli željene rezultate. Svaki odlazak u Lexis centar je njima bio interesantan i u periodu od nekoliko meseci, prevazišli su probleme u govoru. Toplo preporučujem Lexis centar, jer će dete dobiti mnogo više od samih govornih vežbi. Mi smo, pored ispravljenog govora, stekli i novu prijateljicu. "
Irena
Aleksina i Markova mama
"Kada je Luka napunio 3,5 moj suprug i ja smo smo primetili da ne komunicira tečno kao većina njegovih vršnjaka. Odlučili smo da otpočnemo logopedske vežbe kod Dragane. Ispostavilo se da je ona odličan logoped, puna strpljenja, kreativna i uvek u stanju da motiviše Luku za rad. Sa detaljnim planom rada i jasnim ciljem bila je u stanju da izvuče maksimum od Luke. Posle šestomesečnog rada Luka je sa samopuzdanjem komunicirao, zavoleo je crtanje i stekao pozitivan stav prema učenju i knjigama što mu je kasnije pomoglo pri polasku u školu. Sa zadovoljstvom preporučujem Lexis centar! "
Maja
Lukina mama